Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kına sürmek

Rüyada saçını kına sürmek

Rüyada saçını kına sürmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kimseye borçlanmayacağına, düşmanlarını alt edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kına sürmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Rüyada saça kına sürmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada saçlarına kına sürmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına sürmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada saçlara kına sürmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada saçını kına sürmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa kına sürmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada başına kına sürmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, üzgün ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline kına sürmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments