Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak killari görmek

Rüyada bacak killari görmek

Rüyada bacak killari görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak killari gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Rüyada bacaklarini killi görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bacağindan kil çekmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak killari görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, gerekirse özür dileneceğine alamet eder.

Rüyada bacakta killari almak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, zarar edeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk alti killari görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kil toprağı görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulur.

Rüyada yüze kil sürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yıpranacağına yorulur.

Rüyada killi toprak görmek gelişim içine gireceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments