Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarini killi görmek

Rüyada bacaklarini killi görmek

Rüyada bacaklarini killi görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarini killi gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Rüyada bacak killari görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada bacağindan kil çekmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta killari almak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bol para kazanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarini killi görmek mutlu olunacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kil çamuru görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, pişman olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kil maskesi görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Rüyada kil taşı görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüze kil görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments