Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne çikolata sürmek

Rüyada yüzüne çikolata sürmek

Rüyada yüzüne çikolata sürmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek gösterilen sabrın tükeneceğine, keyfinin kaçacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne çikolata görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada yüze allık sürmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüzüne kan sürmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balı yüzüne sürmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, aydınlanacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalettir.

Rüyada yüzüne un sürmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments