Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze bişey sürmek

Rüyada yüze bişey sürmek

Rüyada yüze bişey sürmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, dertlerinin biteceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına yorulur.

Rüyada yüze bişey sürmek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Rüyada balı yüze sürmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, belaya ve derde düşeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada yüze kına sürmek ekonomik olarak kalkınacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüze bal sürmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek hasret ve özlem gidereceğine, rahat rahat yaşayacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze bişey sürmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze krem sürmek kazancının ve rızkının düşeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada kabeye yüz sürmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne süt sürmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments