Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze bal sürmek

Rüyada yüze bal sürmek

Rüyada yüze bal sürmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Rüyada yüze bal sürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Rüyada balı yüze sürmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze bal sürmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada balı yüzüne sürmek bir düşmanın kötü haberini almaya, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne bal sürmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada ayağa bal sürmek adeta sinirden küplere bineceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine inanılır.

Rüyada ayağına bal sürmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, rahat nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzına bal sürmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, işinde ustalaşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça bal sürmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments