Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde sivilceler görmek

Rüyada yüzde sivilceler görmek

Rüyada yüzde sivilceler görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzde sivilceler gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde sivilceler görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce görmek hataların düzeltileceğine, zor zamanlar yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments