Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde büyük sivilce görmek

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sorunlarından arınacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ters giden durumların düzeleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzde büyük sivilce gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına delalet eder.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, can sıkıcı haberler almaya yorulur.

Rüyada yüzde sivilce görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilceler görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments