Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada yüzde siyah nokta görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işarettir.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, üzgün ve hasta olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah nokta sıkmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah nokta görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah nokta temizlemek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments