Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde sivilce görmek

Rüyada yüzde sivilce görmek

Rüyada yüzde sivilce görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada yüzde sivilce gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yüzde sivilce görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, çok başarılı işlere girileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzde sivilceler görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments