Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde şişkinlik görmek

Rüyada yüzde şişkinlik görmek

Rüyada yüzde şişkinlik görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hasta ise iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına alamet eder.

Rüyada yüzde şişkinlik gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek kazancın düşeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada şişkin karın görmek yaşanan yokluğun biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişkin göz görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünü şişkin görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Rüyada şişkinlik görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişkin yüz görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde uzun kıl görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yoksulluğa, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments