Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde uzun kıl görmek

Rüyada yüzde uzun kıl görmek

Rüyada yüzde uzun kıl görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, gönlünce harcama yapmasına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, doğru haber almaya, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzde uzun kıl gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada yüzde uzun kıl görmek yeni bir haneye sahip olacağına, işlerin sarpa saracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzden kıl almak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yüzden kıl temizlemek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yüzden kıl koparmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, günah işlemekten korunacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzdeki kılları almak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, geleceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yüzde siyah kıl görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzden kıl çekmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzden kıl aldırmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments