Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişkin yüz görmek

Rüyada şişkin yüz görmek

Rüyada şişkin yüz görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, küslükleri gidereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, seyahatlere katılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada şişkin yüz gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Rüyada yüzünü şişkin görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişkin yüz görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada şişkin göz görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine yorulur.

Rüyada şişkinlik görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişkin karın görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ticaret ehli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzlerce böcek görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments