Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde görmek

Rüyada yüzde görmek

Rüyada yüzde görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, ömrün uzun olmasına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzde gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada yüzde tüy görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yüzde sakal görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde böcek görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzde nur görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüzde siğil görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yüzde kıllanma görmek insanların güvenini kazanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, can sıkıcı haberler almaya yorulur.

Rüyada yüzden kir çıkarmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments