Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişkinlik görmek

Rüyada şişkinlik görmek

Rüyada şişkinlik görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişkinlik gördüyseniz:

  • Yardımcı kişilerin huzuru bulmanıza katkısı olabilir.

Rüyada şişkin göz görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına inanılır.

Rüyada şişkin karın görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada şişkin yüz görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada şişkinlik görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işarettir.

Rüyada yüzünü şişkin görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments