Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişkin karın görmek

Rüyada şişkin karın görmek

Rüyada şişkin karın görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada şişkin karın gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada şişkin karın görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, pişmanlığa, yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada şişkin göz görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada şişkin yüz görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada şişkinlik görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, başarılarının sürekli olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işarettir.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada yüzünü şişkin görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın içine girmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada karın yağdığını görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments