Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü şişkin görmek

Rüyada yüzünü şişkin görmek

Rüyada yüzünü şişkin görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, önemli işlere imza atacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişkin gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Rüyada şişkin yüz görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kederleneceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü şişkin görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişkin göz görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şişkin karın görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Rüyada şişkinlik görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzerek kaçmak ister istemez başının belaya gireceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada yüzerek kıyıya çıkmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments