Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişkin göz görmek

Rüyada şişkin göz görmek

Rüyada şişkin göz görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şişkin göz gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Rüyada şişkin göz görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada şişkinlik görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına rivayet eder.

Rüyada şişkin yüz görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, geri planda kalacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişkin görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret eder.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şişkin karın görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada göz altı morluğu görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments