Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz nakli olmak

Rüyada yüz nakli olmak

Rüyada yüz nakli olmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, hataların telafi edileceğine, hayırlı yollara gireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz nakli olmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada yüz nakli olmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada yüz nakli görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz nakli görmek aile içinde de bereketin artacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol nakli görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada bacak nakli görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kalp nakli olmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalettir.

Rüyada böbrek nakli olmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulur.

Rüyada karaciğer nakli görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments