Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karaciğer nakli görmek

Rüyada karaciğer nakli görmek

Rüyada karaciğer nakli görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, her daim Allah yolunda olacağına, yaşamına renk geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada karaciğer nakli gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada karaciğer nakli görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına inanılır.

Rüyada kalp nakli görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüz nakli görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüz nakli olmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak nakli görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Rüyada karaciğerini bağışlamak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada kendi karaciğerini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada karaciğer görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments