Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz nakli görmek

Rüyada yüz nakli görmek

Rüyada yüz nakli görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yüz nakli gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada yüz nakli olmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüz nakli görmek evi yoksa ev alacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada karaciğer nakli görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet eder.

Rüyada ilik nakli görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada göz nakli görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol nakli görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Rüyada böbrek nakli olmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada organ nakli görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kazancın ikiye katlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments