Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp nakli olmak

Rüyada kalp nakli olmak

Rüyada kalp nakli olmak sorunlarının biteceğine, bereketli yağmurlara, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kalp nakli olmak gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada kalp nakli görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada kalp nakli olmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak nakli görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada organ nakli görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek nakli olmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada karaciğer nakli görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada kol nakli görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada göz nakli görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments