Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz nakli görmek

Rüyada göz nakli görmek

Rüyada göz nakli görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sebep olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz nakli gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Rüyada göz nakli görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilik nakli görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kalp nakli olmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bacak nakli görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kara kara düşüneceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada mezar nakli görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada böbrek nakli olmak kazancının düşeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada karaciğer nakli görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kalp nakli görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments