Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol nakli görmek

Rüyada kol nakli görmek

Rüyada kol nakli görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, güzel günler görüleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol nakli gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Rüyada kol nakli görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz nakli görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek nakli olmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp nakli görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, büyük başarıla kazanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz nakli olmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar nakli görmek hayatın temposunun yükseleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet eder.

Rüyada karaciğer nakli görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yüz nakli görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kırılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments