Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek nakli olmak

Rüyada böbrek nakli olmak

Rüyada böbrek nakli olmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, daha kötü günler yaşayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek nakli olmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Rüyada böbrek nakli olmak ele geçen paranın daha da artacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada organ nakli görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine tabir olunur.

Rüyada yüz nakli görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp nakli olmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Rüyada bacak nakli görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, durulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kalp nakli görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ilik nakli görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz nakli olmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments