Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak nakli görmek

Rüyada bacak nakli görmek

Rüyada bacak nakli görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak nakli gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada bacak nakli görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada böbrek nakli olmak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulur.

Rüyada kol nakli görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işarettir.

Rüyada göz nakli görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp nakli olmak para pul sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalettir.

Rüyada kalp nakli görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada organ nakli görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada mezar nakli görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments