Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen kaplumbağa görmek

Rüyada yürüyen kaplumbağa görmek

Rüyada yürüyen kaplumbağa görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda eğerlendirebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısıran kaplumbağa görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın koştuğunu görmek yüksek makamlara geleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa kaybetmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, onları gücendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments