Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağayı evinde görmek

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, haram mala, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, isyan edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, emeklerinin karşılığını bulacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağayı evinde gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada evinde kaplumbağa görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, günbegün kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa yıkamak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada karınca ve kaplumbağa görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments