Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya yemek vermek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yemek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa yemek görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, konforunun yerinde olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet eder.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada deniz kaplumbağası yemek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, büyük zararlar getireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa yemek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, güçten ve takatten düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments