Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa kaybetmek

Rüyada kaplumbağa kaybetmek

Rüyada kaplumbağa kaybetmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Rüyada kaplumbağa kaybetmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş kaplumbağa görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada deniz ve kaplumbağa görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kaplumbağa görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada yatakta kaplumbağa görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments