Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran kaplumbağa görmek

Rüyada ısıran kaplumbağa görmek

Rüyada ısıran kaplumbağa görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ısıran kaplumbağa gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada ısıran kaplumbağa görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine tabir olunur.

Rüyada koyun tarafından ısırılmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birini ısırmaya çalışmak söylediklerinin çıkacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ayağının ısırıldığını görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığı tarafından ısırılmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments