Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan köpek görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan top görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret eder.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayarak yürümek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan örümcek görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hükmünün geçmeyeceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayarak gitmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments