Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek ailesinin de büyük olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kararlarına saygı duyulacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments