Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa pisliği görmek

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, konforundan da ödün vereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa pisliği gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam pisliği görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek doğruluğu bulacağına, yolunda devam edeceğine, sevdiği birini kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğine batmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, bol kazanç getireceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi pisliği temizlemek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve pisliğini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, helal kazanç elde edeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments