Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın koştuğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın koştuğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın koştuğunu görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın koştuğunu gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz kaplumbağa görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa beslemek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa taşımak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada su kaplumbağası görmek daha sonra işlerin açılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek kara kara düşüneceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve kedi görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa doğumu görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa yakmak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments