Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün silkelemek

Rüyada yün silkelemek

Rüyada yün silkelemek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yün silkelemek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada yün silkelemek borçlarını ödeyip kurtulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada dut ağacı silkelemek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Rüyada kilim silkelemek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu silkelemek bolluk içinde yaşayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işarettir.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, tartışmaların sona ereceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalettir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin silkelemek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sofra bezi silkelemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments