Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim silkelemek

Rüyada kilim silkelemek

Rüyada kilim silkelemek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, geleceğinizin güzel olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilim silkelemek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada kilim silkelemek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, başının derde gireceğine delalet eder.

Rüyada soba borusu silkelemek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Rüyada ceviz silkelemek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada toprak silkelemek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan silkelemek herşeyin fazlasına kavuşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada toz silkelemek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaf silkelemek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kayısı silkelemek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments