Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra bezi silkelemek

Rüyada sofra bezi silkelemek

Rüyada sofra bezi silkelemek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, borçlarının kapanacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Rüyada sofra bezi silkelemek gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada sofra bezi silkelemek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofra silkelemek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada elma silkelemek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret eder.

Rüyada soba borusu silkelemek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik silkelemek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına işarettir.

Rüyada un silkelemek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Rüyada karınca silkelemek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan silkelemek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments