Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, atılım yapacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağını ısırmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağını ısırmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, istediği başarıyı göstereceğine inanılır.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak çok farklı bir kişi olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak bununla yüceleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırmak parasının ve malının da artacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, anne ve baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments