Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın parmağını ısırmak

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak zenginliğini kaybedeceğine, çok güzel günler geçireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yakında işlerinin aksayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, huzurlu günler geçirileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanı ısırmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Rüyada şeytanın ısırdığını görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak deşarj olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hastalıkların şifa bulacağına, problemlerini çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments