Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını ısırmak

Rüyada parmağını ısırmak

Rüyada parmağını ısırmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yanlış sonucu gelişmelerin tümünü engelleyebilirsiniz.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak işini layığı ile yerine getireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek hep dua edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak ısırmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada parmağını yılan ısırmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına inanılır.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, rahat edileceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağı ısırmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments