Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağını ısırmak

Rüyada birinin parmağını ısırmak

Rüyada birinin parmağını ısırmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına delalet eder.

Rüyada birinin parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aile içinde de bereketin artacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmağını ısırmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, getirisinden daha fazla olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek iş projelerinin gerçek olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak ısırmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağını yılan ısırmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments