Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, zorlukların baş göstereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulur.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak zenginliğin kapılarının açılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtası almak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments