Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, ağız tadının yerine geleceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kişinin şifa bulacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası almak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iyi şartlara kavuşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments