Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurtası almak

Rüyada tavuk yumurtası almak

Rüyada tavuk yumurtası almak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası almak gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, başka işler deneyeceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, prestij kazanacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, büyük bir makama geleceğine delalet eder.

Rüyada yumurta tavuk görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, maneviyatının çökeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments