Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun altından yumurta almak

Rüyada tavuğun altından yumurta almak

Rüyada tavuğun altından yumurta almak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, böylece yüzünün güleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak ticaretinin ilerleyeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments