Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtalar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk altından yumurta almak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına inanılır.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtası görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine yorulur.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yanlış adımlar atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments