Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, huzurunun yerinde olacağına, kendini toparlayamayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, erken evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulur.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası görmek bereket ve huzur getireceğine, ticaretin büyüyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments