Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurtaları görmek

Rüyada tavuk yumurtaları görmek

Rüyada tavuk yumurtaları görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtaları gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işarettir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kişinin afiyette olacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments