Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina seçmek

Rüyada mandalina seçmek

Rüyada mandalina seçmek sıkıntılarından arınacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina seçmek gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada mandalina seçmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, önün açılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada büyük mandalina görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ve mandalina görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada mandalina soyduğunu görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı mandalina yemek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mandalina ağacından mandalina toplamak günah işleyeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada mandalina toplamak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mandalinalar görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments